Studentski humanitarni bal u Nišu za pomoć Nurdoru

Studentski parlament Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu i Studentska Asocijacija Nova organizuju treći po redu „Studentski humnitarni bal“ u četvrtak, 25. aprila, u restoranu Perla, sa početkom od 19 sati.

U pitanju je jedinstveni događaj koji se održava treći put u našem gradu i koji je namenjen prikupljanju sredstava za NURDOR.

“Cilj događaja je da studente i ljude dobre volje okupi u humanoj misiji da pomognu, ali i da mladim ljudima vrati svest o drugačijem načinu druženja i okupljanja. Tokom večeri, prisutni će imati priliku da uživaju uz ritam benda “La Campanella”, dok će sam događaj otvoriti kulturno-umetnički program Studentskog kulturnog centra iz Niša. Pored SKC-a, program će upotpuniti tačka plesnog kluba Tango Siesta, nastup violinistkinje i saksofoniste”, navode.

Dodaju da je kodeks oblačenja  elegantan, ali i da ne podrazumeva obavezno nošenje dugih haljina i smokinga.

Karte za bal je moguće kupiti u kancelariji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta od 10. do 13. sati ili na samom događaju. Cena karte je 1500 dinara i uključuje ketering i 3 pića po izboru. Sav prikupljeni novac biće preusmeren NURDOR-u.

Inače, na studentskim humanitarnim događajima Ekonomskog fakulteta u prethodne dve godine prikupljeno je oko 700.000 dinara.

Ortganizatori pozivaju sve ljude dobre volje da svojim prisustvom uveličaju događaj i pomognu u misiji humanost.

Global Digital Clinik