SSP Niš: „Ako smo se spremali i ovako dočekali košarkaše, kako bi izgledalo da se nismo spremali?!“

ssp

„I pored prokišnjavanja krovova, loših uslova za igru u niškim halama, protesta igrača, Grad košarke koji nema nijedan uspešan košarkaški klub, potresa novi košarkaški skandal“ stoji u saopštenju niškog odbora Stranke slobode i pravde.

Nekoliko igrača i članova reprezentacija zatražilo je -kako tvrdi predsednik IO SSP Niš Miloš Pešić- lekarsku pomoć zbog simptoma stomačne virusne infekcije, a iz UKC Niš kažu da je reč o trovanju hranom. Dodaje, da tačan uzrok i dijagnoza još nisu utvrđeni ali ono što je zanimljivo je činjenica da su svi pogođeni timovi smešteni u istom hotelu.
„Gospodo iz gradske vlasti, izjavili ste još u maju mesecu kako je grad Niš spreman da dočeka učesnike Evropskog prvenstva. Ako smo se spremali i ovako dočekali košarkaše, kako bi sve izgledalo da se nismo spremali?!“ pitaju se u SSPu
Zbog svih skandala kojima je vlast -kako stoji u saopštenju ove stranke- obrukali grad, Stranka slobode i pravde postavlja pitanja: Da li je tačno da se trovanje desilo u hotelu „Tami Residence“ gde su košarkaši bili smešteni, da li je sanitarna inspekcija izašla na teren i da li su uzeti uzorci sa radnih površina i od radnika?