Soft Skills Academy u Nišu

SOFT SKILLS ACADEMY

SOFT SKILLS ACADEMY ili skraćeno SSA je seminar mekih veština – u teoriji. Ali to je zapravo mnogo više od toga!

SSA je sinonim za prezentaciju i javni nastup, planiranje, komunikaciju, donošenje odluka, timski rad, multitasking i još nekolicinu stvari! Naši izvanredni predavači će ove godine pomoći kandidatima koji se prijave da unaprede neke od mekih veština.

Prateći dugogodišnju tradiciju koju ovaj događaj sa sobom nosi upoznaćemo vas sa nekim  osnovnim terminima koje meke veštine čini tako važnim na ličnom i profesionalnom planu svakog pojedinca.

Soft Skills su zapravo lične karakterne osobine ili određeni kvaliteti koje su svojstvene svakome od nas. One obuhvataju naše stavove, navike, način na koji komuniciramo sa drugim ljudima i još puno toga. Omogućuju nam širok spektar sposobnosti i stiču se kroz razna obrazovna i životna iskustva… I to su samo neki od razloga koji ce mlade ljude inspirisati da nam se pridruže i ove godine.

Po završenom seminaru svako od kandidata će dobiti sertifikat za prisustvo predavanjima.

Seminar će se ove godine održati online. U pitanju su dva vikenda, 8-9. maj i 15-16. maj.

Zainteresovani studenti se mogu prijaviti putem sledećeg linkaPrijava

Za više informacija o seminaru pratite naš instagram profil: @ssa_nis i facebook stranicu: Soft Skills Academy-Nis gde ćete redovno moći da pratite sve novitete u vezi sa organizovanjem ovog događaja.