Svi sportovi na jednom mestu: Školica sporta za najmlađe Nišlije

školica sporta
Foto: Ilustracija, Pixabay

Bavljenje sportom od malih nogu važno je za pravilan rast i razvoj i negovanje sportskog duha. Školica sporta “Nacional” pruža mogućnost da se dete upozna sa svim sportovima i izabere ono što mu najviše odgovara.

Od marta 2021. godine najmlađe Nišlije imaće prilike da se na jednom mestu upoznaju sa svim sportovima. Izbor sporta često predstavlja pravi izazov za decu i roditelje u najranijem dobu. Školica sporta “Nacional” pruža mogućnost da se deca od pet do deset godina upoznaju sa svim sportovima.

Deca će vežbati uz profesionalne trenere fudbala, odbojke, košarke, karatea, plivanja i gimnastike. Na taj način moći će da prepoznaju svoj talenat za određeni sport.

“Razvijajući ljubav prema sportu, deca će na ovaj način lakše odlučiti koji sport dalje trenirati”, kažu iz Školice.

Sem pružanja pravrovremenog odgovora na pitanje “Šta trenirati?“, ova školica će kod dece razvijati ne samo sportski duh i zdrave navike, već i motoričke i intelektualne sposobnosti.

 

Sve aktivnosti će biti realizovane kroz igru i zabavu, što će kod dece razviti njihov takmičarski duh. Nedeljni paket usluga obuhvata dva treninga određenog sporta, trening plivanja na bazenu Čair i sportsku radionicu na engleskom jeziku.

Iz “Nacionala” napominju da će na uvodnom delu treninga sporta biti zastupljene vežbe iz oblasti gimnastike i atletike, jer su ove vežbe od presudnog značaja za pravilan razvoj deteta. Drugi deo treninga će biti fokusiran na dati sport.

Takođe, kroz sportsku radionicu na engleskom jeziku sa profesorom engleskog jezika, deca će kroz različite aktivnosti upoznati osnovne sportske pojmove i razviti ljubav ka učenju stranog jezika.

Školica sporta “Nacional” biće otvorena u OŠ Ivo Andrić od 1. marta za sve zainteresovane. Za sve bliže informacije možete kontaktirati telefon 0641965308.