Seosku prostoriju pretvorili u aerobik studio za komšinice. Još jedna akcija Super Trnavaca!

Sala je konačno spremna, poručuju Super Trnavci i obaveštavaju da će upis polaznica i prva u nizu besplatnih aerobik sesija, biti održana već u petak u 19h u Donjoj Trnavi. Dobrodošle su, kažu, sve zainteresovane komšinice iz šire okoline Donje Trnave. Ova aktivnost je nastala na inicijativu komšinice koja je sloganom “On da sprema ručak a ja da odem na aerobik” osvojila sve simpatnije meštana a deo je projekta Neformalne grupe “Trnavci”.

“Seosku prostoriju smo sredili i pretvorili u aerobik studio, angažovali smo profesionalnu trenericu tako da svim zainteresovanim komšinicama iz Trnave, ali i svih okolnih sela, ostaje samo da pokažu dobru volju i dodju na razgibavanje ” poručuje Super Trnavka Teodora Perić.

Super Trnavci” su do sada obnovili prostorije fudbalskog kluba “Sloga”, pokrenuli prvi seoski časopis koji uredjuju meštani svojim kreativnim rubrikama, organizovali su Trnavačko veče uz tradicionalnu dodelu nagrada najistaknutijim aktivistima “NajTrnavac” i “NajTrnavka” i organizovali su aktivističke konferencije na temu značaja i važnosti aktivizma kao i filantropije.