Sajam zapošljavanja i Sajam obrazovanja u Nišu: Više od 100 slobodnih radnih mesta

Sajam zapošljavanja u Nišu
Sajam zapošljavanja u Nišu

Ovogodišnji prolećni sajam okupiće oko 40 poslodavaca koji će ponuditi više stotina slobodnih radnih mesta svih profila, saopštavaju iz Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijala Niš.

Na sajmu će biti traženi: diplomirani inžinjeri mašinstva, elektronike, arhitekture, menadžeri prodaje, menadžeri proizvodnje, diplomirani ekonomisti, diplomirani pravnici, dizajneri, tekstilni inžinjeri, krojači, tekstilni tehničari, kuvari, konobari, prodavci, vozači, magacioneri i dr.

“Na sajmu će učestvovati gotovo svi veliki investitori koji su ujedno i najviše doprineli smanjenju nezaposlenosti u Nišu u poslednjih nekoliko godina. Biće ovo odlična prilika za neposredan susret nezaposlenih i poslodavaca”, kažu u Nacionalnoj službi za zapošljavanje – Filijala Niš.

Sajam zapošljavanja održaće se 23. aprila 2018. godine, u Oficirskom domu, Ulica Orlovića Pavla 28a, sa početkom od 10 časova.

Sajam obrazovanja odmah dan posle Sajma zapošljavanja

Narednog dana, 24. aprila, na istom mestu biće održan Sajam obrazovanja, na kome će se predstaviti srednje škole, više škole i fakulteti iz Niša i okoline.

“Ova manifestacija je od najvećeg značaja za učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola koji se nalaze pred bitnom životnom odlukom odabira budućeg zanimanja”, navode u NSZ u Nišu.

Global Digital Clinik