Raspisan konkurs za iznajmljivanje socijalnih stanova u Duvaništu

zet gradonačelnice
Foto: Gradska stambena agencija

Gradska stambena agencija raspisala je konkurs za zakup 16 stanova u Ulici Majakovskog u Duvaništu. Zainteresovani mogu da se prijave do kraja septembra.

Nakon što je početkom juna Gradska stambena agencija raspisala konkurs za kupovinu socijalnih stanova u ovom naselju po ceni od 830 po kvadratu, sada je raspisan konkurs za zakup stanova izgrađenih u Ulici Majakovskog br. 10A, 8B i 8A.

U konkursu se navodi da svi koji žele da konkurišu neophodnu dokumentaciju mogu da dostave 30 dana od objavljivanja konkursa.

“Zainteresovani mogu razgledati stanove utorkom i četvrtkom od 14: 00 do 17. 00 sati u toku trajanja konkursa. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 018/252-160 svakog radnog dana od 10 do 14 časova”, piše u pozivu.

Podsećamo, od 106 izgrađenih stanova, 90 je za prodaju a 16 za iznajmljivanje a izgradnja ovih stanova koštala je 330 miliona dinara bez PDV-a. Interesovanje za kupovinu po subvencionisanim cenama socijalnih stanova u Duvaništu bilo je tri puta veće od raspoloživih devedeset.