Rasim Ljajić doživeo tešku saobraćajnu nesreću, vozač poginuo

ljajić
Rasim Ljajić. Foto: srbija.gov.rs

Rasim Ljajić, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije, doživeo je jutros tešku saobraćajnu nesreću kod Ražnja u kojoj je poginuo Branko Gogić, direktor JP „Emisiona tehnika“ i predsednik Izvršnog odbora SDPS-a.

Ljajić je sa teškim povredama prebačen u Klinički centar u Nišu i u stabilnom je stanju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je danas da je jutros oko devet časova, automobil „škoda superb“, u kome se nalazio Ljajić iz za sada neutvrđenih razloga sleteo s puta i prevrnuo se.

U nesreći je Gogić, vozač „škode superb“ od zadobijenih povreda, preminuo na licu mesta, a Ljajić je, saopštava MUP, zadobio povrede i prevezen je u Klinički centar u Nišu. Uviđaj je u toku.

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu Zoran Perišić izjavio je na konferenciji za novinare da Ljajić ima ozbiljne povrede grudnog koša, ali da je stabilno, u svesnom stanju i nije životno ugrožen.

Prema Perišićevim rečima, Ljajić je oko 10.15 časova primljen u UKC Niš sa teškim povredama.

„Ono što je dobro jeste da je njegovo opšte stanje prihvatljivo. On je stabilno, dobrog pritiska, svestan je, ispostavilo se da na početku dijagnostike njegovo stanje ne zahteva neku intervenciju, tako da na miru sprovodimo dijagnostiku“, rekao je Perišić.