Radnički savladao Spartak i jesenji deo prvenstva završio drugi

Nenad Lalatović, trener FK Radničkog; Foto: FK Radnički
Nenad Lalatović, trener FK Radničkog; Foto: FK Radnički

U meču 20. kola Superlige Srbije, fudbaleri Radničkog iz Niša savladali su subotički Spartak rezultatom 3:0.

Zahvaljujući ovoj pobedi, ali i ranijim uspesima u ovom delu sezone, Radnički je zadržao drugu poziciju na tabeli. Na zimsku pauzu će, bez obzira na rezultate utakmica u poslednjem kolu, kao drugoplasirani.

Treneri oba kluba čestitali su fdbalerima na prikazanoj igri. Trener Radničkog, Nenad Lalatović, tom prilikom izjavio je: “Spartak apsolutno zaslužuje da bude u gornjem delu tabele. Imaju odličnog trenera, odlične igrače i siguran sam da će posle zimske pauze oni pokazati da pripadaju vrhu našeg fudbala”.

On je dodao: “Verujem da će Radnički ovako nastaviti i na proleće, da će ostati drugi i da će u Kupu Srbije napasti prvi trofej u svojoj istorij. Ovo je možda bila moja poslednja utakmica u Nišu kao trenera Radničkog. Meni ugovor ističe posle utakmice u Kruševcu protiv Napretka, imam ozbiljne ponude, neke su iz inostranstva i još nisam odlučio šta ću da radim”.

Lalatović je naglasio i da će prvo da priča sa rukovodstvom Radničkog, jer želi da ovde završi započeti posao. Međutim, on je i još jednom ponovio da postoje šanse da je ovo bio njegov poslednji meč na Čairu.

Exe-Net