Radnički dočekuje novosadski Proleter

radnički
Foto: FK Radnički

Fudbaleri Radničkog u šestom kolu Linglong Superlige Srbije dočekuju ekipu novosadskog Proletera. Duel se igra danas od 17.30 sati na stadionu „Čair“.

Radnički u ovaj duel ulazi sa 10. pozicije i sedam osvojenih bodova, dok je ekipa Proletera na 15. poziciji sa samo jednim osvojenim bodom iz pet odigranih kola.

Šef stručnog štaba Radničkog Aleksandar Stanković u dobrom raspoloženju čeka sutrašnji duel, a ponajviše tome dobrinosi činjenica da je kadrovska situacija u timu pred meč sa Proleterom odlična. Svi igrači su u trenažnom procesu i konkurisaće za sutrašnji duel.

„Iz Beograda smo se vratili sa jako vrednim bodom. Bili smo dobri u utakmici sa Čukaričkim za razliku od meča protiv TSC-a gde smo izgubili na svom terenu uz određene propuste u igri. U prethodnom mikrociklusu pojačala su nas dva igrača, Branislav Tomić i Lazar Arsić“, rekao je za klupski sajt Stanković.

Dodao je da u timu vlada dobra atmosfera

„Imali smo dobru nedelju. Stalno ponavljam da je svaka nedelja dodatni plus za nas. Uigraniji smo. Na „Čairu“ ne treba uopšte da pominjemo da ćemo ići na pobedu. Radnički u svakom meču ide na pobedu. Probaćemo da od prvog minuta nametnemo naš ritam. Poštujem ekipu Proletera, mislim da se radi o jednoj odličnoj ekipi, po igračkom kadru koji imaju ne zaslužuju to mesto koje zauzimaju“, kazao je između ostalog Stanković

Ulaznice se mogu kupiti u ponedeljak do pred početak meča na biletarnici istočne tribine stadiona Čair. Cena ulaznice za južnu tribinu je 150 dinara, za zapadnu i istočnu potrebno je izdvojiti 300 dinara, dok je ulaznica za VIP tribinu 1500 dinara.