Radnički dočekuje IMT u Kupu Srbije

Foto: Radnički Niš
Foto: Radnički Niš

Ekipa Radničkog u sklopu osmine finala Kupa Srbije dočekuje ekipu IMT-a, danas na Čairu od 16:30. Pobednik ovog duela ide u četvrtfinale, a ukoliko se pobednik ne odluči u 90 minuta, šutiraće se penali.

Ekipa Radničkog je u 1/16 finala, pobedila ekipu Javora, nakon penala (5:6).

Trener Lalatović izjavio je da njegova ekipa nema prava na grešku i da je Kup Srbije neki vid spasa sezone za tim sa Čaira.

„Gledao sam sve mečeve IMT-a u poslednje vreme, dobra ekipa, koja nije slučajno prva u Prvoj ligi. Ovde stižu pošto su eliminisali Kragujevac, od kog smo mi nedavno izgubili u Nišu i to nam je dovoljna opomena. Nemamo pravo na grešku, Kup Srbije nam je veoma važno takmičenje, želimo da doguramo što dalje i pobeda protiv IMT-a se podrazumeva. Neću kalkulisati i na teren ću poslati najjači mogući sastav. Konačno sam u poziciji da imam sve igrače na raspolaganje, vraća se i Etongu koji je preskočio dva zadnja meča zbog crvenog kartona.“– rekao je Lalatović.

Lalatović je takođe napomenuo da je njegov tim vežba penale.

„Naravno da vežbamo penale, ja ništa ne prepuštam slučaju. Mi smo došli u osminu finala preko penala protiv Javora, ja sam svoj jedini trofej u Kupu kao trener osvojio baš na penalei to ovde u Nišu sa Vojvodinom protiv Partizana. Ja znam šta je Kup i koliko je nepredvidiv. Ipak, nadam se da ćemo sve rešiti u 90 minuta.“- završio je Lalatović.

Utakmica osmine finala počeće od 16:30, a ulaz na utakmicu će biti slobodan.