Radnički danas protiv Mačve. Gaćinović: Biće promena u prvoj postavi

radnički protiv mačve
Meč u Novom Pazaru. Foto: FK Radnički

Niški Radnički danas od 15 časova igra protiv Mačve, kao gostujući klub. Nakon poraza u Novom Pazaru, trener Vladimir Gaćinović najavljuje promene u prvoj postavi.

Radnički protiv Mačve igra u okviru 23. kola Superlige Srbije. Nišlije u ovaj susret ulaze kao devetoplasirane na tabeli sa 31 bodom, dok je Mačva na 18. poziciji sa 17 bodova.

Šef stručnog štaba Radničkog Vladimir Gaćinović najavio je današnji meč. “Čeka nas još jedan „vruć“ teren poput onog u Novom Pazaru pre nekoliko dana. Tu utakmicu smo odigrali loše i pokušavali smo da prethodnih dana izvučemo pouke. Sada nas čeka sličan meč protiv ekipe koja se bori za opstanak i koja će da grize od prvog minuta. Moramo da se trgnemo i da pokažemo reakciju. Izuzetno sam nezadovoljan igrom i odnosom u prošlom meču. Ukazao sam igračima na mnoge stvari i pre svega ćemo morati da promenimo pristup ukoliko želimo da napravimo pomak i ostvarimo željeni rezultat. Mačvu respektujemo, ali mi gledamo u naše dvorište i uveren da od nas zavisi. Ukoliko budemo na nivou drugog poluvremena iz meča sa Crvenom zvezdom, verujem da možemo doći do uspeha”, rekao je Gaćinović.

Prema rečima trenera Nišlija prva postava u Šapcu će izgledati drugačije u odnosu na prethodne utakmice.

“Moramo da menjamo. To sam rekao odmah posle Novog Pazara i tako će i biti. Pojedini igrači prosto nisu ispunili očekivanja, a imali su dovoljno prilika. Ono što znamo već nekoliko dana je da nećemo moći da računamo na Nikolu Stankovića, koji ima crveni karton, kao i na Aleksandra Kovačevića, koji je još uvek povređen. Dobra vest je da se oporavio Žarko Marković, a radi se o veoma važnom fudbaleru za naš sistem. Ostali su spremni, ali ponavljam da ćemo menjati, jer sam baš nezadovoljan kako su pojedinci izgledali na terenu u Novom Pazaru”, zaključuje.

Dostava hrane u Nišu