Radiotalasna metoda kao ključna strategija u uklanjanju bradavica!

radiotalasne metode uklanjanja bradavica
Foto: Maja Miličević

Bradavice su više od estetskog problema jer su virusnog porekla i mogu se preneti svuda po telu kao i na druge ljude. Zato je važno znati kako ih se osloboditi brzo, efikasno i bez tragova. A radiotalasna metoda dolazi kao revolucija u rešavanju ovog problema.

Superiornost radiotalasne metode

Radiotalasna dermatohirurška tehnika koju lekari specijalisti poliklinike Diva primenjuju za uklanjanje bradavica je metoda koja kombinuje brzinu, efikasnost i komfor za pacijenta. Ona je preporučljiva za sve vrste bradavica, a sa impresivnom stopom izlečenja od oko 97%, ova metoda se izdvaja kao vodeća za uklanjanje bradavica i drugih benignih izraštaja na koži.

Foto: Andreja Damnjanović

Sigurnost i bezbednost na prvom mestu

Jedna od najvećih prednosti radiotalasne metode je njena bezbednost. A o tome svedoči činjenica da je ovom tehnikom moguće uklanjati i bradavice oko očiju.

Procedura je takva da se pre samog uklanjanja bradavica na zahvaćenu regiju nanosi anestetik u vidu kreme, čime se osigurava da je procedura potpuno komforna za pacijenta. Plus, nema krvarenja nakon procedure.

Efikasnost koja oduševljava

Jedna od ključnih karakteristika radiotalasne metode je njena efikasnost. Već nakon jednog tretmana, bradavica je uklonjena. Tretman po bradavici traje svega 30 do 60 sekundi, čineći ovu metodu ne samo efikasnom, već i brzom. Osim toga, rezultati su dugoročni, a ožiljci, ako ih i bude, gotovo su nevidljivi.

Foto:Andreja Damnjanović

Preporuke stručnjaka

Poliklinika Diva dr Bogdanović, sa dr Svetlanom Bogdanović na čelu, jedna je od vodećih klinika koja preporučuje radiotalasnu metodu.

Doktorka Svetlana Bogdanović, estetski hirurg, osnovala je polikliniku Diva 1991. godine, a od 1995. godine radi kao edukovani specijalista radiotalasne hirurgije koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu.

Nakon kliničkog pregleda, specijalisti ove klinike odlučuju o najboljoj metodi uklanjanja bradavica, a radiotalasna metoda se često ističe kao optimalan izbor.

7 razloga da izaberete radiotalasnu metodu

Maksimalna preciznost sa dugoročnim rezultatom.
Brzina intervencije.
Komfor zahvaljujući anesteziji u obliku kreme.
Efikasnost u samo jednom tretmanu.
Minimalni tragovi ili ožiljci.
Mogućnost uklanjanja bradavica čak i u osetljivim oblastima, kao što su oči.
Preporuke vodećih stručnjaka iz oblasti estetske hirurgije i dermatologije.

Uklanjanje bradavica nikada nije bilo lakše, bezbednije i efikasnije. Radiotalasna metoda je ključ vašeg rešenja.

Besplatne konsultacije

Foto: Andreja Damnjanović

Pre nego što se odlučite za ovu proceduru, u poliklinici Diva možete zakazati besplatne konsultacije kod lekara specijalista dermatologije ili estetske hirurgije. Oni će dijagnostikovati o kojoj vrsti bradavica se radi i odrediti metod lečenja. Radiotalasi su optimalni za sve bradavice na licu i telu. Dok za bradavice na dlanovima i stopalima, zbog njihove specifične građe, preporučuje se lasersko uklanjanje bradavica koje zahteva 2 do 3 tretmana da bi se postigla trajna eliminacija.

Za više informacija posetite polikliniku Diva ili zakažite besplatne konsultacije ili proceduru na telefone +381 63 338 334 i 011 32 42 841.

Poliklinika Diva na 3 adrese u Beogradu:
Kosovska 34, Stari grad
Njegoševa 19a, Vračar – Slavija i Bulevar Zorana Đinđića 125d, Novi Beograd.

Svi tekstovi Poliklinika Diva