Izašao prvi seoski časopis – “Super Trnavac”. Anegdote iz sela, intervjui sa komšijama…

Prvi seoski časopis “Super Trnavac” ugledao je svetlost dana, na veliko zadovoljstvo žitelja Donje Trnave. Prodajno mesto je, kako kažu, tamo gde sve i počinje – Noćni turnir u Donjoj Trnavi.

Ovaj zanimljivi časopis, donosi eksluzivne intervjue sa komšijama i komšinicama ali i nove anegdote iz sela, odgovor na pitanje šta to nedostaje Trnavcima u dalekom Čikagu i šta to jedan presladak pas ima da poruči čitaocima. Sadrži intervjue sa aktivistima iz sela koji svojim idejama nesebično nastoje da naša sela razmrdaju, pokrenu i probude.

Ovaj aktivistički časopis, kažu izdavači, ima za cilj da postane dugoročno samoodžriv a sa obzirom na visoku cenu štampe, jedini način za to jeste da časopis prodaju po ceni od 350 dinara kako bi imali redovna izdanja u tiražu od 60 primeraka. Sav prihod od prodaje časopisa se ulaže isključivo u štampanje narednih izdanja.

Časopis su pokrenuli žitelji Donje Trnave Saša Stojiljković i Teodora Perić, radi kreiranja novog kulturno-rekreativnog sadržaja u selu koji će svim komšijama i komšinicama, kako ističu, pružiti razonodu ali i odličnu mogućnost da aktivno učestvuju tako što će kreirati sopstvene rubrike, kolumne, fotoreportaže, intervjue i slično.

Za sve zainteresovane koji ne mogu da obezdete svoj primerak u Trnavi, postoji digitalno (online) izdanje časopisa.

Global Digital Clinik