Prvi put u Srbiji radionica Google trenera preko live stream-a

Radionica Google trenera
Radionica Google trenera

U doba interneta svi smo svesni da su mogućnosti za zaradu i širenje posla dostupnije nego ikad pre. Ono što je jako važno je stalno biti informisan i pratiti novine, a kada izaberete obast u koju želite da usavršite, sledi neprekidno učenje i nadogradnja.

Širom Srbije, u svim većim i manjim mestima, postoji veliki broj onih koji žive od rada na internetu. Sve više se organizuje edukacija i radionica, međutim one koje se prate u učionici, gotovo sve su u Beogradu.

Pored velike želje da se napreduje i da se uči od najboljih, onima koji nisu u Beogradu, osim troška kotizacije, predstoje i troškovi prevoza i smeštaja, što kada se sabere je često iznos koji mnogi sebi ne mogu lako da priušte.

Ovog puta, zahvaljujući agencijama POSH33 i Profy Multi Media dvodnevnu radionicu sa dva najbolja Google trenera u regionu, moći će da prate svi koji su zainteresovani da svoje znanje prošire i podignu na viši nivo tako što će biti omogućeno praćenje putem  live stream-a. Tri meseca nakon radionice biće dostupan snimak.

U prostorijama Radničkog univerziteta Svetozar Marković u Beogradu, 24 i 25 maja 2019. Zorin Radovančević i Miroslav Varga, će održati radionice na teme Google Tag Manager i Smart biding kampanja.

Više o programu i načinu prijave na radionice možete pogledati na ovom linku.

Iskoristite priliku da utvrdite i proširite svoje znanje.

Exe-Net