Promena na Čairu: Batak napustio Radnički

Trener FK Radničkog Radoslav Batak
Trener FK Radničkog Radoslav Batak

Posle svega jedne sezone, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Radnički napustio je klupu na Čairu. Iako je Radnički ostvario solidan rezultat plasmanom u kvalifikacije za Ligu Konferencije, Batak je odlučio da ode iz kluba.

Slavio je Radnički uprkos porazu na utakmici u Humskoj, nakon što je Vojvodina savladala ekipu TSC-a što je Nišlije lansiralo u evropske kvalifikacije. Samo par dana nakon toga velika promena na Čairu. Radoslav Batak više nije šef stručnog štaba kluba iz Niša.

Trener Radničkog pozitivan na koronavirus
Bivši trener Radničkog Radoslav Batak

Bataku je ovo drugi mandat u klubu i može se slobodno reći da je ove sezone odradio odličan posao uzeći u obzir sva dešavanja u vezi sa glavnim trenerima Radničkog. Naime sezonu je trebalo da počne Nenad Lalatović, koji umesto stolice u Čairu otišao u Saudijsku Arabiju. Nakon toga na klupu nakratko seda Aleksandar Stanković, da bi konačno početkom septembra na mesto šefa stučnog štaba seo Radoslav Batak. Dolaskom Bataka ekipa je krenula sa kontinuiranom igrom, pobedama i na kraju je uprkos lošem startu Radnički došao do plejofa.