Preminula 25-godišnja devojka koju je udario automobil na Paliluli

preminula devojka
Foto: Ilustracija

Posle nepuna tri meseca lečenja 25-godišnja M.Š. preminula je u Urgentom centru u Beogradu. Nju je 31. decembra prošle godine na Paliluli udario automobil kojim je upravljao 40-godišnji muškarac.

Odmah nakon nesreće na raskrsnici ulica Donjovlaške i Miodraga Petrovića Čkalje, a koja se dogodila pre skoro tri meseca, M.Š. primljena je u UKC Niš. Tada su joj konstatovane teške povrede, a u UKC Niš bila je smeštena do pre dve – tri nedelje, rekao je direktor Zoran Perišić.

Prema njegovim rečima, nakon lečenja u UKC Niš bila je potrebna rehabilitacija, i dodao da je ona prebačena u jednu beogradsku ustanovu, gde je i preminula.

Prema Perišićevim rečima zbog traume koju je imala morala je da prođe dugotrajnu rehabilitaciju, pa je pre 2 do 3 nedelje premeštena u jednu beogradsku ustanovu na rehabilitaciju.

On dodaje da je rehabilitacija, koliko je on bio upućen, išla dobro. Ipak, kako je obavešten, M.Š. je juče pozlilo, prebačena je u Urgentni centar u Beogradu gde je umrla.

Prema pisanju Južnih vesti u Osnovnom javnom tužilaštvu su obavešteni u vezi smrću M.Š.i taj slučaj će, kako pojašnjavaju, preuzeti Više tužilaštvo.

Inače, pojedini mediji navode da je na nju te večeri automobilom naleteo vozač koji je u krvi imao 1,4 promila alkohola.

Podsećamo, nesreća se dogodila 31. decembra u kasnim popodnevnim satima.