Pravničko veče u NKC-u

KEC grupa zajedno sa partnerom iz Niša – udruženje PraviLaw organizuje Pravničko veče sa fokusom na temu zaštite podataka o ličnosti, će biti održano u Kulturnom centru Niša (NKC) 4. novembra od 18:00h.

Kec grupa iz Novog Sada, prvi put u Nišu organizuje događaj „Pravničko veče“ – što je do sada bila praksa u Beogradu i Novom Sadu, gde je odziv bio veliki.

Do sada se prijavilo preko 50 ljudi, a procena je da u sala NKC-a može primiti do 80 ljudi, te iako je događaj besplatan, broj mesta je ograničen i možda neće biti mogućnosti da se svi prijave i prisustvuju događaju.

Prijave su obavezne na sledećem linku: https://www.kecgrupa.rs/index.php/pravnicko-vece-u-nisu-zastita-podataka-o-licnosti/

Osnovni cilj Pravničke večeri je povezivanje pravnika svih zanimanja na jednom mestu gde se kroz zanimljive panele, debate, radionice i kviz upoznaju sa učesnicima i stiču nova znanja o temi koja se obrađuje.

Učesnici će imati priliku da čuju od panelista njihovo mišljenje o zaštiti podataka o ličnosti u praksi, mehanizmima njegove zaštite i primeni Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. U prvom delu će panelisti odgovarati na pitanja moderatora, dok će u drugom delu učesnici imati mogućnost da postave pitanje panelistima.

Za sada su sigurni panelisti Katarina Mitrovski – Zaštitnica građana grada Niša i Tadija Mitić – osnivač udruženja PraviLaw sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj temi. Postoji potencijal da se među panelistima nađe još relevantnih eksperata iz pomenute oblasti.