Posmatranje ptica selica ove subote i u Nišu

posmatranje ptica
Foto: Ilustracija, Pixbay

3. i 4. oktobra obeležava se Evrposki vikend posmatranja ptica. Svi oni koje interesuje posmatranje ptica i njihove seobe, mogu se prijaviti za besplatan izlet.

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije u saradnji sa Zavodom za zaštitu prirode organizuje izlete širom Srbije. “Čuli ste da posmatranje ptica može biti zabavno i želite da što pre započnete ovu novu aktivnost u prirodi? Evropski vikend posmatranja ptica, koji se održava prvog vikenda u oktobru, je sjana prilika da izađete u prirodu i posmatrate čudesnu seobu ptica. Učešće na izletima u okviru Evrioskog vikenda posmatranja ptica će vam pomoći da steknete osnovna znanja o ovoj zanimljivoj aktivnosti u prirodi” kažu organizatori.

Jedna od mnogobrojnih lokacija u Srbiji, je i na Južnoj Moravi, kod sela Čokot, u blizini Niša. Prijavni formular pronaći ćete ovde.

Izleti u okviru Evropskog vikenda posmatranja ptica su besplatni. Kada se prijavite na neki od izleta bićete kontaktirani od strane organizatora i tom prilikom dobićete sve informacije u vezi sa izabranim izletom. Zbog trenutne situacije izazvane korona virusom neće biti organizovanog prevoza na izlete. Ukoliko odustanete od učešća o tome blagovremeno obavestite organizatora.

Ukoliko imate pitanja, organizatore možete kontaktirati na imejl ebw@pticesrbije.rs.
Kurs Digitalnog Marketinga