Posle dužeg vremena počela izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže u Ulici Momčila Milovanovića

kanalizacija
Zvanični sajt Grada Niša

Građani koji žive u Ulici Momčila Milovanovića bili su uporni u ukazivanju na svoj problem, što je na kraju i urodlilo plodom, odnosno početkom izgradnje vodovodne mreže i kanalizacije.

Izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže u ulici Momčila Milovanovića u gradskoj opštini Pantelej je primer uspešne saradnje Grada Niša i meštana te ulice, ocenila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski koja je obišla radove koje izvodi JKP „Naisus“.

Građani su pisali i dolazili na prijeme građana i ono što smo se tada dogovorili sada realizujemo. Gradimo vodovodnu mrežu, atmosfersku i fekalnu kanalizaciju, a vrlo brzo će ova ulica ući i u postupak projektovanja za postavljanje asfalta, navela je gradonačelnica Niša.

Mi smo tu da saslušamo građane, da planiramo i dobro rasporedimo dogovore s njima i da u idućoj godini radimo ono što smo dogovorili. Najveća nagrada za napore koje činimo je kada vas na terenu dočekaju zadovoljni sugrađani, napomenula je ona.

Mnogo je prostora gde može da se radi i pomogne građanima, kazala je gradonačelnica Niša.

Direktor JKP „Naisus“ Goran Milosavljević rekao je da se radove na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže finansiraju iz gradskih izvora i da će radovi prema planu biti završeni u novembru ove godine.

Radove su sa gradonačelnicom Niša obišli pomoćnica gradonačelnice Vladislava Ivković, gradski većnik Nenad Stanković, direktor Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Dušan Radivojević i predstavnici Direkcije za izgradnju grada.