Porodični vikend u Cineplexx-u: Pčelica Maja 2 „Medene igre“

Pčelica Maja 2, Cineplexx Niš
Pčelica Maja 2, Cineplexx Niš

Najpoznatija vrednica na čitavom svetu, vraća se na veliko platno bioskopa Cineplexx Niš u najnovijoj sinhronizovanoj avanturi pod nazivom „Medene igre“.

Pokloni, zabava i druženje za sve mališane

“Za naše najmlađe posetioce pripremili smo mnogo zabave, poklona i kreativnih radionica inspirisanih neodoljivom pametnicom, Pčelicom Majom i to tokom dva dana na Porodičnom vikendu u subotu 3. marta i nedelju 4. marta  od 12 do 17 časova. Ne propustite najnoviju pustolovinu Maje i njenih drugara”, kažu u ovom niškom bioskopu.

Sve mališane u subotu i nedelju uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis „Mali politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari”.

Nakon prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče. Majina košnica je i ovog puta prepuna uzbuđenja. Leto se završilo i stigao je predstavnik iz Buzztropolisa sa važnom porukom za kraljicu. Hoće li njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre?

U sinhronizaciji ove neodoljive animirane avanture, učestvovali su naši poznati glumci Mina Lazarević, Jelena Jovičić, Peđa Damjanović, Nikola Vujović, Vladislava Vaca Đorđević, Dimitrije Stojanović i mnogi drugi.

Pčelica Maja se pojavila pre više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih i kod dece.

Karte su u prodaji od srede, 28. februara. 

Global Digital Clinik