Porodični vikend u bioskopu Vilin Grad uz film “Raja i poslednji zmaj”

Pod i dalje prisutnim epidemiološkim merama, Porodični vikend biće održan 8. i 9. maja u bioskopu Vilin Grad. Na repertoaru će se naći nova sinhronizovana avantura “Raja i poslednji zmaj”.

Pored filma Raja i poslednji zmaj, na bioskopskom repertoaru će se naći i razigrana avantura Tom i Džeri i inspirativna priča Duša. Ova ostvarenja, takođe su sinhronizovana na srpski jezik i tako prilagođena najmlađoj publici.

Za članove Porodičnog kluba spremljene su niže cene ulaznica, Benlian food poklon, kokice i Mali Zabavnik.

O filmu Raja i poslednji zmaj

Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živeli su zajedno u slozi. Ali kada su zlokobna čudovišta, poznata kao Drun, postala pretnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovečanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvek da zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas sveta potrebno nešto više od magije –neophodno je i poverenje. Ova Diznijeva avantura je sinhronizovana na srpski jezik.

REPERTOAR ZA OVU NEDELJU

Na ovonedeljnom repertoaru našla su se dva nova filmska ostvarenja, Veliki povratnici Oni koji mi žele smrt.

Veliki povratnici

Producent Maks Barber duguje novac šefu mafije Redžiju Fontejnu nakon što njegov najnoviji film doživi fijasko. Sa svojim životom na kocki, Maks producira novi film, ne bi li pritom ubio glavnog glumca pri izvođenju neke od vratolomija, a potom uzeo novac od osiguranja. Ali kada Maks izabere Djuka Montanu, on ne očekuje da će stari pijanac procvetati jer se našao opet ispred kamere. Ne mogavši da ubije Djuka u običnoj filmskoj vratolomiji, Maks ga stavlja u sve opasnije situacije. I dok Djuk preživljava vratolomiju za vratolomijom, Maks uspeva da snimi najbolji film u svojoj karijeri.

Oni koji mi žele smrt

Film govori o maloletnom dečaku koji je svedok brutalnog ubistva svog oca u blizini nacionalne šume. Ubice koji su odgovorni za zločin kom je on svedočio, progone ga, kako bi ga ućutkali i ubijaju svakoga, ko im se u potrazi za njim, nađe na putu. Jedina šansa za preživljavanje mu je veteranka vatrogasac koja se još oporavlja od gubitka tri života, koja nije uspela da spasi od požara.

Repertoar do 12. maja

 

Global Digital Clinik