Ponovo napadnuta kancelarija narodnog poslanika i pokradena imovina Dveri Niš

Kancelarija narodnog poslanika, predsednika GrO Dveri Niš i potpredsednika Srpskog pokreta Dveri prof. dr Tamare Milenković Kerković, u strogom centru Niša u ul. Svetozara Markovića br.24 po drugi put , od kada je u avgustu mesecu otvorena, napadnuta je od strane nepoznatih lica.

Ovoga puta su skinute i odnete table sa nazivom i logoom stranke sa fasade zgrade u kojoj se nalazi kancelarija Dveri Niš, kao i tabla sa fotografijama narodnih poslanika Boška Obradovića i Tamare Milenković Kerković, predsednika i potpredsednika Srpskog pokreta Dveri. Za ovaj noćašnji napad su nepoznatim počiniocima bile neophodne i merdevine i alat što znači da nije moguće da su mogli to neprimećeno da urade u najprometnijem delu grada.

S obzirom da je ovo drugi put da je u roku od tri meseca od otvaranja kancelarije Dveri Niš i Narodnog poslanika izvršen napad, jasno je da se na ovaj način upućuje otvorena PRETNjA opozicionom radu Dveri Niš i narodnom poslaniku prof. dr Tamari Milenković Kerković zbog njenog opozicionog rada u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Kako je svaki Narodni poslanik predstavnik celokupnog naroda, ovaj napad predstavlja napad na suvereno telo nacije i mora biti najoštrije kažnjen. Ovakav čin nedopustiv je u bilo kojoj državi.

Zahtevamo od MUP-a i gradske vlasti da HITNO pronađu i kazne počinioce ovog krivičnog dela i obezbede Kancelariju narodnog poslanika i zaštite prostor parlamentarne stranke Dveri od napada na imovinu i bezbednost. Sekretar Gradske organizacije Dveri Niš koja je svakodnevno u kancelariji se nakon svih ovih ponovljenih napada na prostor stranke oseća nebezbedno i ugroženo.

Dveri Niš ovakvi i ponovljeni siledžijski napadi sigurno neće uplašiti i sprečiti u borbi protiv lokalne vlasti SNS-a, koja već deset godina nastavlja sa uništenjem urbanog, kulturnog i privrednog identiteta Grada i ekonomskim upropašćavanjem Nišlija. Ako neko misli da će na ovaj način da spreči rad Dveri Niš i narodnog poslanika Tamare Milenković Kerković u borbi za Niš, ozbiljno se varaju. Nastavićemo još žešće. Tek smo počeli.