Ponovo letovi na relaciji Malme – Niš – Malme

Wizz Air aerodrom nis
Wizz Air

 Sletanjem aviona avio kompanije Wizz Air iz Malmea zvanično  je ponovo uspostavljen redovan putnički  avio saobraćaj na relaciji Malme – Niš – Malme. 

Wizz Air će u letnjem redu letenja do 15. septembra na pomenutoj relaciji vršiti  redovan putnički avio saobraćaj dva puta nedeljno sredom i nedeljom, a od 16. septembra ponedeljkom i petkom.

 Podsećanja radi Wizz Air je započeo sa letovima sa našeg aerodroma juna 2015. godine sa dve avio linije Malme i  Bazel, a potom je uvedeno još linija. Trenutno je u organizaciji ove avio kompanije iz Niša moguće  leteti ka Bazelu, Dortmundu, Memigenu, Malmeu i Beču.

  ,,Uvođenjem još jedne avio linije pokazali smo da regija jugoistočne Srbije ima velikog putničkog potencijala koji se odnosi na našu dijasporu, poslovne putnike i turiste. Kao uvek do sada, osoblje Aerodroma će svoje poslovne zadatke izvršavati na profesionalni način.

Ne stajemo i ne zadovoljavamo se u razvoju sa trenutnim stanjem već konstantno vršimo pregovore sa avio kompanijama koje trenutno lete iz Niša, ali i sa novim kompanijama. Svakako odluka o uvođenju novih linija zavisi od avio kompanija.“  – izjavio je direktor JP ,,Aerodrom Niš“ Niš

Exe-Net