Plesna predstava u Nišu: BIG Family TIME

Završna plesna predstava PK Swing u Nišu
Završna plesna predstava PK Swing u Nišu

Svi koji žele da uživaju u plesnim tačkama Plesnog kluba „Swing“ koje će biti obogaćene skečevima moći da pogledaju predstavu koja će biti odigrana na sceni Narodnog pozorišta u Nišu 22. juna od 20 časova i kojom na ovaj način plesači ovog niškog kluba završavaju ovogodišnju sezonu.

“Predstave koji smo vam do sada priredili bili su odraz glamura, prikazivali su svojevrstan pogled na svet, ili su se ticali specificne tematike koju smo otplesali za vas. Rešili smo da vas ovog juna pozovemo u našu toplu zajednicu i pokažemo vam srž PK „Swing“, razlog zbog čega skladno funkcionišemo već 29 godina, i naš najsnažniji pokretač – porodicu. BIG Family TIME je sklop plesnih tačaka i komičnih skečeva koji će vas sprovesti kroz sećanja jedne porodice koja se sastoji iz najrazličitijih članova – koja sasvim slučajno jako podseća na našu”, najavlujuju iz PK „Swing“.

Plesni klub „Swing“ svake godine organizuje završini koncert na kome predstavlja svoj rad u protekloj plesnoj sezoni. Inače, ovo je 12. predstava koju izvode u Nišu.

Za bake i deke, mame i tate, tinejdžere i klince

O predstavi:

Jedan sasvim običan porodični događaj izazvaće niz vrlo neobičnih situacija. Iako su sukobljeni duhom i potpuno zakupljeni svakodnevnijim aktivnostima, plesači će prošetati kroz uspomene, pronaći pravi način da izraze svoje ja, i uspeti da prevaziđu različitosti koje ih udaljavaju zahvaljujući umetnosti pokreta.

Karte od 300 dinara za predstavu” BIG Family TIME“ se mogu kupiti od 18. juna na biletarnici Narodnog pozorišta u Nišu.