Patronažna služba Aja Medike

Mnogim mamama i tatama je dolazak na svet novog člana porodice najradosniji trenutak u životu. Ujedno, to je i veliki izazov pred kojim trebaju da opravdaju svoje roditeljstvo.

Iako su većini njih dostupne brojne informacije o značaju i tehnikama dojenja, pravilnom hranjenju i adekvatnoj nezi novorođenčeta, živa reč i praktični saveti stručnog medicinskog osoblja jesu najbolji i najbži način da što pre steknu potrebne veštine i znanja za pravilno odgajanje svog deteta.

U tom smislu, Aja Medika je izašla u susret svojim klijentima  i organizovala patronažnu službu iskusnih sestara i lekara koji mogu da im pruže svaku vrstu pomoći u komforu svog doma.

Pored edukacije o pravilnom načinu dojenja i hranjenja bebe, prevenciji infekcije ili prepunjenosti mlečnih kanala dojke, stimulaciji laktacije, obradi i lapisiranju granuloma pupka, kupanja bebe i pravilnog povijanja, tokom svakog dolaska naše ekipe roditelji dobijaju i kratko uputstvo o pravilnoj ishrani odojčeta u 1. godini života. Naravno tu su i da odgovore na sva druga pitanja koja budete imali.

PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA “AJA MEDIKA”
Ulica Romanijska, Lamela B, Lokal 9.
18000 Niš, Srbija
Global Digital Clinik