Ovog vikenda prvi Wellness festival u Nišu

Foto: Pixbay

Povodom Svetskog dana wellnessa u Nišu se organizuje wellness festival. Ljubitelji sporta i rekreacije imaće priliku da, u subotu 13. juna, na Trgu kralja Milana uživaju u zabavnom programu.

Program festivala počinje u 12, i trajaće sve do 23 časa. Organizatori su Fitness Club Top Form iz Niša i Turistička organizacija grada Niša. Zabavno-muzički i rekreativni program namenjen je svim uzrastima i ljubiteljima sporta rekreacije i zdravog načina života. Poseban deo programa biće posvećen najmlađima i biće organizovan u periodu od 12 do 16 časova.

Posetioci će imati priliku da isprobaju Fitness, Piloxing, Pilates, Zumbu, Strong Nation, Cross Fitness, Yogu i razne vrste modernih plesova.

Pored toga, posetioci će moći i da se upoznaju sa raznovrsnom ponudom zdrave hrane i programima za zdrav način života kroz mogućnost konsultacija, savetovanja, merenja industrijama.

Na štandovima festivala biće prezentovana wellness ponuda najboljih hotela južne i istočne Srbije, takođe će svoju turističku ponudu predstaviti Turistička organizacije centralne i južne i istočne Srbije( To Beograda, To Kragujevca, To Kraljevo, To Ražnja, To Prokuplja, Bela Palanka, To leskovac, To Pirot). Posetioci i učesnici festivala imaće priliku da se informišu o zapošljavanju u wellness industriji južne i istočne Srbije na štandu zapošljavanja, u direktnom razgovoru sa poslodavcima čije potrebe za stručnjacima u ovoj oblasti iz dana u dan rastu, navode organizatori.

Svečana dodela zahvalnica učesnicima i nagrada je u 19.30 časova.