Otvorene dve izložbe u prostorijama Društva arhitekata Niša

Klub foto amatera Suva planina
Foto: DAN

U organizaciji Društva arhitekata Niša, juče je otvorena 12. Klupska izložba fotografija Udruženja foto-amatera „Suva planina“, kao i 8. Izložba fotografija Železničarskog esperantskog udruženja „Mile Veličković“.

Izložbe su otvorene u galeriji ovog udruženja i mogu se videti svakog radnog dana od 11 do 18 sati. Kao što i ranije najavljeno, na izložbi će biti prikazani radovi izlagača iz zemlje i inostranstva.

Galerija Društva arhitekata nalazi se u ulici Milojka Lešjanina, a izložba će biti otvorena do kraja godine.

Kao foto klub, nastao od grupe entuzijasta udruženja esperantista, na svojim godišnjim izložbama jedan deo prostora odvojen je za promociju esperanta. Svake godine izložba ima drugačiji karakter, od tematskih do slobodnih tema. Takođe ostavlja prostora da se njeni članovi promovišu kroz deo samostalne izložbe tj. samostalnog dela u okviru klubske izložbe.

Inače, foto klub “Suva Planina” je zvanično formiran 2006. godine. Osnovna ideja kluba je da se unutar njega druže fotografi iz svih sfera fotografije, bilo da su oni profesionalci ili ameteri, a sa svrhom razmene iskustava i druženja. Klub od tada krajem svake godine organizuje klubsku izložbu fotografija međunarodnog karaktera.

Global Digital Clinik