Otvara se No Limit Hub co-working prostor u Nišu

No Limit Hub co-working
No Limit Hub co-working

No Limit Hub co-working, prvi prostor za zajednički rad u Nišu orijentisan na IT zajednicu, biće otvoren u petak 31. maja.

Koktel  za prijatelje i partnere povodom otvaranja biće održan od 19h.

No Limit Hub co-working nastao je kao rezultat uspešnog dvogodišnjeg rada na jačanju IT zajednice u Nišu. No Limit Hub co-working okuplja zajednicu freelancera, preduzetnika i zaposlenih u IT oblasti.  Kreativan i moderan dizajn enterijera i oprema visokog kvaliteta omogućavaju udoban i nesmetan rad.

Veliki kapacitet na polju elektronike i informaciono-komunikacionih tehnologija u Nišu jesu razlog otvaranja co-working prostora.

Prostor se nalazi u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog 16/7 i prostire se na 90 m2  i nudi mesto za rad sa ergonomskom stolicom, brzim internetom i ormarićima za lične stvari. Stanarima co-working-a na raspolaganju su i konferencijska sala, phone booth, kao i kuhinja.

Co-working predstavlja globalni trend koji se prvi put pojavio u Sjedinjenim Američkim Državama, a odnosi se na deljenje kancelarijskog prostora između više pojedinaca ili timova. Od 2005. godine kada se ovaj trend pojavio skoro svaki moderni grad u svetu ima zajednicu co-working prostora. Pretpostavlja se da će do kraja 2020. godine biti ukupno više od 30.000 ovakvih centara.

No Limit Hub je organizacija koja promoviše i osnažuje IT zajednicu u Nišu. Iza sebe ima preko 20 održanih edukativnih događaja, mentoring sesija i meetup-ova koji učesnicima predstavljaju aktuelnosti iz IT sveta, marketinga i preduzetništva – kao i četiri CODEstantine konferencije. CODEstantine je najveća konferencija južno od Beograda namenjena preogramerima.