Organizacija AIESEC, organizuje događaj pod nazivom “Putuj.Upoznaj.Promeni svet!”

AIESEC organizuje događaj pod nazivom
Putuj.Upoznaj.Promeni svet!

Organizacija AIESEC, organizuje događaj pod nazivom “Putuj.Upoznaj.Promeni svet!”, koji će biti održan 19.03.2019.  u Univerzitetskoj biblioteci “Nikola Tesla”, u Nišu, sa početkom  u 17h.

AIESEC predstavlja internacionalnu organizaciju koja okuplja omladinu širom sveta i omogućuje im da razvijaju svoje liderske potencijale putem programa stručnih i volonterskih praksi: Global Volunteer, Global Talent i Global Entreprenuer.

Poslednjih godina sve veću pažnju kod mladih izaziva program Global Volunteer, koji pruža mogućnost učesnicima da steknu nova znanja, upoznaju različite kulture i rade u internacionalnom okruženju.

Program predstavlja multikulturalno iskustvo koje omogućava odlazak u jednu od preko 120 zemalja širom sveta i šestonedeljni boravak u zemlji po izboru. Mladi dobijaju  priliku da rade na svom ličnom razvoju i naprave pozitivan uticaj u društvu.

Program ima za cilj povezivanja mladih iz različitih delova sveta kako bi zajedno radili na nekom od društveno-odgovornih  projekata  iz oblasti edukacije, ljudskih prava, marketinga, turizma i mnogih drugih. Projekti na kojima rade, omogućavaju razvoj liderskih i komunikacionih veština i proširavanje mreže kontakta sa ljudima iz celog sveta.

Svi zainteresovani  moći će na događaju da se  više informišu o  programu  prakse, čuju iskustva ljudi koji su prošli kroz ovaj program, saznaju  kako je izgledao njihov boravak u inostranstvu i kako je projekat  na kojem su radili  uticao narazvoj, kako njih sami, tako i zajednice.

Broj mesta na događaju je ograničen, i svi zainteresovani se mogu prijaviti na:

https://bit.ly/2C3KpJy

tiffany production