Omladinska škola OFK „Sinđelić“: Do jesenje titule bez poraza

Dolaskom na čelo omladinske škole OFK “Sinđelić“ Dejan Bure Mitrović je pristupio i formiranju mlađih kategorija od kojih su najinteresantniji omladinska i kadetska ekipa.

Kadetska ekipa generacija 2003/04 u  jesenjem delu prvenstva RIS lige zauzima prvo mesto , bez poraza uz 14 pobeda.

U ekipama ima izuzetnog igračkog potencijala te je par klinaca već na pragu prve ekipe. Ukazano im je poverenje koje su i opravdali – izjavljuje direktor škole i trener ove generacije.

Ozbiljno se pristupilo ovom fudbalskom projektu i već su ostvareni kontakti sa mnogim fudbalskim školama u zemlji i inostranstvu.

U najavi je i oživljavanje memorijalnog fudbalskog turnira “Fer Play Pantalej“ u organizaciji OFK Sinđelić, te se očekuje da dečaci iz ove fudbalske škole pokažu svoj raskošni talenat i van granica Srbije, a već stižu i ponude za učestvovanje na turnirima u Atini, Solunu i Larisi.

Vlada veliko interesovanje roditelja za mladje kategorije, i od proleća se pristupa i formiranju svih mladjih selekcija, te ovim putem pozivamo i sve klince iz Niša da dodju u naš klub i osete radosti kolektivnog sporta i druženja na i van terena, i sa nama naprave svoje prve fudbalske korake – poručuje Dejan Bure Mitrović

Danas je lepo biti SINđelić !