NURDOR: Uživajte u predstavi i budite superheroji

budite superheroji

15. februara, na dan obeležavanja Svetskog dana dece obolele od raka, budite superheroji.

Uz poruku “Uživajte u predstavi i budite superheroji”, NURDOR vas poziva na premijerno onlajn prikazivanje predstave Nikole Đurička „Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli da pitate“.

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka organizuje ovaj događaj kao znak podrške svim mališanima koji se leče od raka. Celokupan iznos prikupljen kupovinom karata biće doniran NURDOR-u. Za kupovinu karata Mastercard karticama, ova kompanija udvostručuje donaciju i donira još 1.000 dinara.

Predstava će biti prikazana 15.02. sa početkom u 19 časova na platformi tickets.rs. Na ovom linku možete i kupiti kartu po ceni od 1.000 dinara.

Donacije će biti preusmerene u izgradnju i opremanje nove Roditeljske kuće u Beogradu. Tako će se omogućiti besplatan smeštaj i briga o deci oboleloj od malignih bolesti i njhovim porodicama koje dolaze iz cele Srbije na lečenje.

Za projekat je već prikupljen značajan deo sredstava kroz prethodne humanitarne skupove i akcije u toku 2019. i 2020. godine. “Imajući u vidu da je prethodna godina pred sve nas postavila ozbiljne izazove i poteškoće, NURDOR-u je sada od neizmernog značaja svaka podrška kompanija i građana. Iz tog razloga NURDOR upućuje veliku zahvalnost donatorima koji su podržali ovaj događaj. Pozivamo građane da se odazovu u što većem broju i uživajući u predstavi započnu ovu godinu pravim superherojskim delom”, poručuju.

Dostava hrane u Nišu