Novogodišnje iznenađenje za sve sugrađane „zaDEDA MRAZise“ i čeka te 60.000 RSD

Credit Agricole Srbija
Credit Agricole Srbija

Specijalna novogodišnja ponuda Crédit Agricole banke pod nazivom „zaDEDA MRAZise“ omogućuje svim građanima Srbije sa stalnim zaposlenjem da apliciraju za gotovinski kredit u iznosu od 60.000 RSD, na 6 mesečnih rata uz ukupan trošak od 660 RSD, bez obaveznog prenosa zarade i bez ikakvih drugih troškova.

Kako bi postojećim i novim klijentima omogućila da iznenade sebe i svoje najmilije tokom predstojećih praznika, Crédit Agricole banka je pripremila specijalno novogodišnje iznenađenje: gotovinski kredit u iznosu od 60.000 RSD, koji se odobrava na 6 mesečnih rata od po 10.000 RSD i uz ukupan trošak od 660 RSD. Da bi građani aplicirali za ovaj kredit, nije potreban prenos zarade ni otvarajne paket računa – sve što je potrebno je overena potvrda o zaposlenju i visini primanja i lična karta.

Klijenti ne plaćaju trošak menice, Kreditnog biroa, nema troškova održavanja računa i nema troškova prevremene otplate kredita, jedini trošak je trošak obrade kredita i on iznosi 660 RSD (1,1%). Nominalna kamatna stopa iznosi 0% i nepromenjiva je, dok je Efektivna kamatna stopa 4,12%.