Novica Tončev “Džentlmen godine”

novica tončev džentlmen
Foto: Instagram, Novica Tončev

Ministar zadužen za nedovoljno razvijene opštine Novica Tončev, jedan je od 12 lauerata nagrade “Dama i džentlmen godine”. Nagrada mu je dodeljena iz oblasti privrede i zbog izgradnje stadiona u Bačkoj Topoli koje izvodi njegova firma Tončev gradnja, objašnjavaju organizatori.

Svečanost je održana u Beogradu a ministar Novica Tončev našao se u društvu 12 “istaknutih žena i muškaraca iz javnog, privrednog i društvenog života Srbije i Evrope”.

Tončev kaže da su o dobitnicima odlučivali visoki kriterijumi koji zadovoljavaju uslove za nominaciju, a da priznanje predstavlja “jednu od najprestižnijih titula”. Tončeva je inače izabrao organizacioni odbor “Prvog kluba dama”, koga čine žene iz javnog života a koje za sebe tvrde da su nezavisne, kulturno i intelektualno obrazovane, uspešne na poljima delovanja….”.

“Velika mi je čast što sam dobitnik ovog laskavog priznanja, jer sam sada kao džentlmen godine, još više motivisan da energičnije realizujem svoje ideje, budem efikasniji i konstruktivniji u svim svojim aktivnostima. Da opravdam poverenje sugrađana, kolega, partijskih drugova, predsednika Srbije i predsednice Vlade. Verujem da je podrška najvažnija stvar u životu, kao i da je podjednako važno da je dobijate, ali i da je i vi pružate drugima. Ovakvo uverenje me je vodilo od predsednika mesne zajednice Surdulica do predsednika Opštine i Skupštine opštine pa do ministra zaduženog za razvoj nedovoljno razvijenih opština”, napisao je Tončev na Instagramu.

Foto: Instagram

Među nagrađenima su se našli i trener Dejan Stanković, glumica Lidija Vukićević, TV novinarka Sanja Marinković, književnica Simonida Milojković, književnik Veselin Dženetović, a specijalo priznanje za inovativnu humorističku seriju dodeljeno je seriji Tri muškarca i tetka.

Inače ovu nagradu ranije je dobila i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.