Novi Samsung mobilni telefoni na rate, po akcijskim cenama i bez kamate!

Foto:MobilniTelefoni.rs
Foto:MobilniTelefoni.rs

Sigurno ste primetili da je u poslednjih par godina, online kupovina doživela procvat i u našoj zemlji! Informacije o svim proizvodima su na jednom mestu, možete odmah uporediti nekoliko proizvoda odjednom, njihove cene i specifikacije, kao i ocene korisnika. Za svega nekoliko minuta možete obaviti i odabir artikala i kupovinu, i to sve iz udobnosti svoje fotelje.

Izgleda da smo se napokon uverili da je takva vrsta kupovine bezbedna, brza, da štedi naše vreme, a ujedno nam često pruža i dodatne benefite u odnosu na klasičnu kupovinu u prodajnom objektu, poput nižih cena i boljih uslova kupovine.

A da li ste znali da su mobilni uređaji i dodatna oprema neki od proizvoda koji se najviše kupuju online?

Online prodavnica Samsung telefona

Zato vam ovim putem predstavljamo novu ovlašćenu online prodavnicu Samsung telefona i dodatne opreme MobilniTelefoni.rs. Ova prodavnica je za kratko vreme postala jedna od najprepoznatljivijih mesta za kupovinu Samsunug mobilnih uređaja. MobilniTelefoni.rs nudi veliki izbor najnovijih Samsung telefona, kao i dodatne opreme i to po odličnim akcijskim cenama!

A jedan od glavnih benefita koji moramo da izdvojimo jeste kupovina telefona na rate!

Ako želite da kupite telefon na rate, online prodavnica MobilniTelefoni.rs je pravo mesto za to! Ovde su dostupni najnoviji Samsung telefoni na rate bez ugovorne obaveze, odnosno paketa, bez kamate i bez skrivenih troškova i to po akcijskim cenama! Svoj Samsung uređaj možete platiti online na do 12 mesečnih rata, kreditnom karticom bilo koje banke!

MobilniTelefoni.rs kao oficijelna prodavnica Samsung mobilnih uređaja, nudi vam svakako i opcije:

  1. Online plaćanja platnom karticom – plaćanje celog iznosa odmah pri kupovini uređaja na sajtu.
  2. Gotovinskog plaćanja prilikom preuzimanja uređaja – plaćanje kuriru kada uređaj dostavi na vašu adresu.
  3. Uplate na žiro račun – plaćanje prema predračunu koji vam stiže na mejl pre kupovine uređaja.

Najbitnije – dostava je uvek besplatna! Kupljeni uređaji stižu na vašu adresu, bilo gde na teritoriji Republike Srbije potpuno besplatno. To vam omogućava da čitav process kupovine, odabir proizvoda, poručivanje, plaćanje i na kraju preuzimanje možete obaviti iz svoje fotelje, bez ikakvih dodatnih troškova!

Takođe, garancija na sve uređaje kupljene u online prodavnici MobilniTelefoni.rs je dve godine, a potencijalne popravke naravno, možete obavljati u Samsungovom ovlašćenom servisu.

Ono što treba istaći jeste da je prodaja mobilnih telefona na rate uglavnom uslovljena odabirom paketa mobilne telefonije, ugovorom i kamatama na odloženo plaćanje, ali MobilniTelefoni.rs vam nudi mogućnost da kupite Samsung telefon na rate po istoj ceni kao i da odmah pri kupovini plaćate pun iznos u celosti – sve što vam treba jeste kreditna kartica bilo koje banke.

Pored mogućnosti da kupite telefon na rate bez paketa, činjenica da kupovinu možete da obavite iz fotelje, autobusa ili dok ste na poslu, što značajno štedi vaše vreme, besplatna dostava kao i redovne akcijske ponude, razlog su zašto se ova prodavnica vrlo brzo odlično pozicionirala na tržištu mobilnih telefona i dodatne opreme!

Iskorisite ovu priliku i kupite Samsung mobilni telefon na rate, bez ikakvih dodatnih troškova i dugih ugovornih obaveza! Prodaja telefona na rate nikada nije bila primamljivija!

A ako želite da budete u toku sa sa redovnim dnevnim, nedeljnim i mesečnim akcijama, savetujemo vam da pratite njihov sajt, kao i Instagram profil, kako ne biste propustiili priliku da kupite potpuno nov Samsung uređaj po odličnoj ceni!