Novi izgled terena u Duvaništu. Naredne godine u planu i turniri u malom fudbalu

Foto: GO Medijana

Na inicijativu građana i stambenih zajednica, Gradska opština Medijana u saradnji sa Gradom, nastavlja uređenje međublokovskog prostora na svojoj teritoriji. Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić, obišao je radove na postavljanju novog sloja asfalta, već postojećeg terena u ulici Ktitor u Duvaništu, na kome je u planu održavanje turnira u malom fudbalu naredne godine, a sve u okviru obeležavanja slave ovog niškog naselja, Sveti Vasilije Ostroški.

Pored nedavnog oplemenjivanja i uređenja međublokovskog zelenila, obnove dečijeg mobilijara, postavljanja ogradica i rekonstrukcije klupa, Gradska opština Medijana, na tom prostoru, postavila je venjak i podzemne kontejnere s sve u cilju očuvanja i unapređenja kvaliteta životne sredine.

Ovom i sličnim akcijama, koje ova najveća niška opština sprovodi, uređuje se površina neophodna građanima za odmor i relaksaciju, a mališanima za igru. Uređen prostor i prijatan ambijent javnog prostora, jako je važan, imajući u vidu da naši sugrađani upravo ispred i oko svojih zgrada, provode određeni deo svog vremena družeći se.