Hotel Slavija – Nova godina doček u srcu Beograda! 

Hotel Slavija. Doček 2019.
Hotel Slavija. Doček 2019.

Hotel Slavija – Dočekajte Novu godinu u srcu Beograda u centru dešavanja! 

Hotel Slavija najlepša novogodišnja proslava. Osetite glamur svečane sale  Hotela Slavija i sa prijateljima uđite u Novu godinu kako dolikuje. 

U modernom ambijentu, koji će biti posebnim aranžmanima dekorisan za novogodišnje veče i oplemenjen najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem.

Budite sa prijateljima uz iskusan tim ugostitelja koji će ispuniti sve vaše želje, sumirajte sve lepe trenutke koje ste doživeli tokom ove godine u novogodišnjoj noći.

Ljubitelji restoranskog dočeka, dobre hrane u prijatnoj atmosferi i dobre žive svirke, biće naši dragi gosti na Dočeku nove 2019.

Hotel Slavija nalazi se na istoimenom trgu, koji je od ove godine postao jedan od najlepših gradskih trgova, sa atrakcijama kao što je nova muzička fontana na Slaviji, novi simbol grada, koju morate videti ako dolazite u Beograd, kao i predivan novi park, tako da definitivno je centar dešavanja ostao kod nas, zato dođite i budite deo novogodišnje atmosfere i euforije u centru Beograda. 

Čašom šampanjca nazdravite ulazak u Novu uspešnu 2019. godinu u centru dešavanja. Hotel Slavija vam pruža predivan pogled na praznično ukrašen centar grada i novogodišnji vatromet! 

Muzika: 

Ilija Ilić, Art Music band & Ivana Ćosić !

Kažu da 80%, da li ste zadovoljni ili niste organizacijom bilo kakve proslave, zavisi od odabira muzike, zato se mi sa tim ne igramo, posao podizanja dobre atmosfere smo prepustili pravim profesionalcima koji će za vas mućkati lagani koktel stranih i domaćih evergrinova uz primese mediteranskih stvari a zatim poslužiti dobru dozu najboljih ex-yu pop rock hitova pa ćemo polako kroz noć uz zabavnjake doći i do narodnjaka, ali sve sa ukusom i dobrom selekcijom. + SPECIJALNO : Gostovanje – Trubači! Orkestar Zlatna Jabuka, višegodišnji pobednici sabora trube u Guči.

Piće: 

– Vodka
– Baileys
– Gyn
– Domaća rakija (šljivovica, loza, viljamovka kajsija…) 
– Pelinkovac
– Šampanjac
– Vinjak
– Vermut
– Vino – Plantaže, Rubin, TIkveš (Crveno, belo, rose). 
– Pivo – Staropramen
– Kokteli (Kristijana, Martini, Blue Lagoon, Blue Lady). 
– Bezalkoholna pića (Coca – Cola, Fanta, Bitter lemon, Tonic water, Orange juice, Jabuka, Breskva, Knjaz Miloš, Aqua viva). 
– Kafa. 

Hrana: 

Bogat meni na bazi švedskog stola, koji će se dopunjavati tokom cele večeri: 

VAŽNO : Švedski sto će se dopunjivati tokom čitave noći! Tako da ne morate u toku te divne večeri da bude ograničeni vremenom i da jedete kada vam se kaže nego možete popiti kafu, plesati, igrati pa kada god poželite naša bogata selekcija specijaliteta će vama biti na raspolaganju. 

Novogodišnji (hladni i topli bife sto) 
Uključen i posni meni.

Hladna predjela: 

Njeguška pršuta, užička goveđa pršuta, punjena šunka, selekcija kvalitetnih narezaka (zimska, budimska, kulen) selekcija sireva (gauda, trapist, feta gorgonzola, sir u maslinovom ulju), pileća salata Havaji, goveđa salata, ruska salata, hladan rozbif, Valdorf salata, salata od šampinjona. 

Topla predjela: 

Selekcija domaćih pita (zeljanica, sa sirom, pečurkama, grilovano povrće, pečurke na žaru, kaneloni sa sirom i šunkom) 

Jela i pečenja: 

– Dinstani sinjski frikando sa šampanj sosom
– Topao rozbif
– Rolovana svinjska plećka
– Punjeni njeguški svinjski file
– Pileće belo na žaru
– Medaljončići
– Ćevapi na kajmaku,
– Fileti od morske ribe
– Selekcija variva

Selekcija svežih salata: Grčka, Srpska, Zelena, Paradajz, Kupus, Mimoza.
Selekcija svežeg voća: voćna salata.
Selekcija domaćih kolača 

Cena: 50€ 

Nova godina doček restoran Hotel Slavija Beograd
Nova godina doček restoran Hotel Slavija Beograd

Cena podrazumeva stolicu za svečanim stolom, neograničenu konzumaciju hrane na bazi švedskog stola i all inclusive paket pića. 

Svi stolovi su banket, ne držimo barske stolove ni visoka sedenja. 

Imamo razne tipove i veličine stolova, pa će naši menadžeri biti u mogućnosti da izadju u susret vašim željama. Dođite posetite nas i izaberite idealan sto za vas! (uz prethodnu najavu na naznačene brojeve telefona). 

Besplatan internet će Vam sjajno poslužiti u ponoć kada su mobilne mreže preopterećene. 

Na par metara od ulaza u hotel Slavija nalazi se proširena javna garaža. Još jedna briga manje za one koji dolaze svojim vozilom. 

Kao svake godine za vas smo spremili razna iznenađenja (nagrade za najveseliji sto, za najlepši par, trubači itd.).


Živeli! 

Informacije i Rezervacije: +381 61 48 48 477 (Viber, Whats App)

Exe-Net