Nišlijka Venera Stanisavljević finalistkinja izbora za Miss Srbije 2021

Venera Stanisavljević
Foto: Venera Stanisavljević

Mlada Venera Stanisavljević predstavljaće Niš na finalu izbora za Miss Srbije 2021

Venera Stanisavljević, učenica Ugostiteljsko-turističke škole je odlična učenica. U slobodne vreme uči jezike, tečno govori engleski a takođe poznavalac je ruskog, italijanskog i grčkog jezika.

Od malih nogu je zavolela modeling, prvu reviju je imala u svojoj drugoj godini i nakon toga je prošla sve školice modelinga, plesa i glume.

Četiri godine je pohadjala UMS školu za talente i prvi book uradila u osmoj godini života.Pošto je čekala da odraste i sazri i psihički i fizički u vreme korone majka je prijavila za ovaj izbor.

Iako je svih ranijih godina imala ponude za različite modne agencije iz Srbije, odlučila se za Miss Yu Company.

Sada je u finalu izbora za Miss Srbije 2021, kao jedina devojka iz Niša i iz cele Južne Srbije koja je uspela da se plasira u finale.

Ranije je izbor za miss značio samo lepotu. Sada više nije tako, sada znači lepota sa smislom. Kada kažemo smisao to podrazumeva vaspitanje, obrazovanje, moralni kodeksi i vrednosti.

“Izabrala sam Miss Yu Company zbog toga što je jedina kompanija u Srbiji sa licencom za svetske izbore. Ona jedina pruža mogućnost da se posle nacionalnog takmičenja, sebe i svoju zemlju dostojanstveno predstaviš na nekom svetskom takmičenju.Ove godine pripreme za izbor i finalno veče biće u Egiptu gde sa nama putuje i delegacija Srbije jer su baš tih dana i dani Srbije u Egiptu.

Na ovom takmičenju spremna sam da se predstavim u najboljem svetlu, svojim talentima, veštinom, jezicima, poznavanjem svoje zemlje,tradicije,kulture,običaja i da se vratim sa nekom lentom.

Srećna sam što ću sa 20 najlepših devojaka Srbije posle dvogodišnjih priprema u Srbiji nastaviti druženje, učenje i rad na sebi i imati priliku da sebe i svoj Niš, i Prokuplje predstavim na najbolji mogući način. ” poručuje Venera

Glasačko telo je u ovom momentu vrlo važno za svaku finalistkinju pa i za mene. Možete me podržati SMS-om na 5555 tekstom MIS 20.