Niški predškolci proslavili su svoju slavu: Savindan u “Pčelici”

Predškolci- Pčelica
Predškolci- Pčelica

Niški predškolci proslavili su svoju slavu, Svetog Savu, baš kako dolikuje njihovom uzrastu. Oko 6000 mališana niške predškolske ustanove pokazalo je šta zna o Svetom Savi.

Slava Sveti Sava proslavljena je i u svih 26 vrtića JPU Pčelica Niš priredbama, recitacijama i glumom. Vaspitači su za obeležavanje slave u čast prvog srpskog arhiepiskopa i prosvetitelja mesecima vredno radili sa decom i posebnu zahvalnost su iskazali roditeljima koji su im, kao i uvek, pomagali u realizovanju ideja.

Kao i svake godine, direktorica JPU Pčelica Svetlana Mitić čestitala je školsku slavu svima koji slave, posebno njenim predškolcima.

„Briga o najmlađima, učenje i obrazovanje naši su glavni ciljevi koje ostvarujemo uspešno zahvaljujući stazama koje nam je utabao najveći srpski prosvetitelj Sveti Sava. Neka vam duh svetosavlja koji je čuvan u našem narodu i u najtežim vremenima, bude zvezda vodilja“, poručila je Mitićeva čestitajući svima Savindan.

Direktorica Mitić poželela je i kolegama da budu istrajni u borbi da naše najmlađe izvedu na pravi put i da, bez obzira na iskušenja, nikada ne odustanu od pravih životnih vrednosti.

Global digital clinic