Niška teniserka pobednica turnira u Beogradu

Danica Marjanović u društvu trenera. Foto: TAŽ

Niška teniserka, Danica Marjanović, pobedila je u finalu turnira ROAD TO CHERRY CUP za teniserke do 10 godina, u Beogradu.

Danica, teniserka niške teniske akademije, savladala je u finalu turnira ROAD TO CHERRY CUP, protivnicu Mariju Đukić. Niška teniserka slavila je pobedom 2:0, a kako kažu iz Teniske akademije Živković, turnir je protekao u znaku Danice Marjanović. Ona je ovom pobedom obezbedila i učešće na turniru CHERRY CUP SKOPLJE 2020, koji bi trebalo da bude održan u septembru.

Teniska akademija Živković će od 27. juna do 2. jula biti domaćin turnira TSS TOUR za najbolje seniore i seniorke Srbije.

Tokom juna, i drugi teniseri ove akademije ostvarivali su zapažene rezultate. Anastasija Cvetković osvojila je treće mesto u Somboru i treće mesto u Novom Sadu u okviru TSS
TOUR-a za teniserke do 12 godina. Nikola Jović, treće mesto u Nišu na Tošinom memorijalu u konkurenciji do 14 godina. Anja Stanković je vicešampionka turnira TSS TOUR TIMOČKA KRAJINA OPEN 2020 u Knjaževcu za teniserke do 16 godina. Veljko Cvetković, vicešampion turnira TSS TOUR TIMOČKA KRAJINA OPEN 2020 u Knjaževcu za tenisere do 16 godina, i Emilija Zdravković koja je osvojila treće mesto u Beogradu na turniru TSS TOUR u konkurenciji do 18 godina.