Niš: Delovi sela i ulica bez vode do 15h

JKP Naissus
Foto: JKP Naissus

Zbog kvarova na vodovodnim mrežama, šahtama ili priključnim vezama, u nekoliko sela, prigradskih naselja i u nekim ulicama u Nišu građani će biti bez vode do 15h.

U ulici Maršala Tita br. 63 u selu Medoševac, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze, doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15h.

Kvarovi na vodovodnoj mreži u selu Mramor na dve lokacije, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15h.

U selu Supovac kod železničkog mosta, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15h.

Zbog radova na priključenju korisnika doći će do prekida vodosnabdevanja u naselju Beverli Hils, u ulici Branka Ćopića br. 12a do 15h.

Kvar na vodovodnoj mreži kod crkve u Gornjoj vrežini. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15h.

Kvarovi na priključnim vezama i šahtama korisnika u ulicama Marka Jovanovića, Njegoševoj, Marina Držića, Braće Ignjatović, Mirničkoj, Sutjeskoj i Rajićevoj ulici. Zbog popravke kvarova na priključnim vezama mogući su prekidi u vodosnabdevanju u ovim ulicama do 15h.