Narodno pozorište Niš: Obaveštenje o odlaganju predstava i novim terminima

narodno pozorište repertoar

Nakon trodnevnog perioda žalosti, Narodno pozorište Niš donelo je odluku da otkaže sve predstave i aktivnosti do 15. maja, u znak poštovanja prema stradalima u tragedijama u Osnovnoj školi ,,Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i u selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca.

Novi termin za premijeru predstave “Seme” je 16. maj. Pretpremijera je 15. maja, a prva repriza predstave je 17. maja. Sva izvođenja počinju u 20 časova.

Kupljene karte za premijeru 5. maja važe za 16. maj, za pretpremijeru 4. maja važe za 15. maj, a za prvu reprizu 9. maja i za izvođenje 10. maja, važe za 17. maj.

Gostovanje predstave “Dok nas smrt ne razdvoji”, odloženo je za 4. jun u 21 čas. Kupljene karte za 7. maj važe za 4. jun.

Gostovanje predstave „Votka i šampanjac“, 19. maja, odloženo je za 31. maj. Kupljene karte za 19. maj važe za 31. maj u 20.00 časova.

Za sve ostale otkazane predstave koje nemaju nov termin, ali i za predstave „Seme“, „Dok nas smrt ne razdvoji“ i „Votka i šampanjac“, moguće je izvršiti i povraćaj novca. Kupljene karte mogu se i vratiti na blagajni Narodnog pozorišta Niš radnim danom od 10.00 do 20.00 časova, uz sačuvan fiskalni račun.