Najava sportskog vikenda

Najava sportskog vikenda

Predstojećeg vikenda nas očekuje puno zanimljivih utakmica. Ekipe iz Niša će biti domaćini, a pojedini naši klubovi će putovati i biti gosti drugim timovima. Očekuje se dobra igra svih ekipa i uzbudljive utakmice.

Košarka

U subotu, 11.02. od 16.30 časova u 14. kolu prve muške regionalne lige istok B u sali osnovne škole ,,Dušan Radović’’ odigraće se gradski derbi između ekipa Juniora i Marinosa. Junior se nalazi na pretpolsednjoj poziciji sa bodom više od poslednje plasirane ekipe Vlasotince, dok je ekipa Marinosa druga sa istim brojem bodova kao gradski rival Niš, a sa tri manje od ekipa Bora koja se nalazi na vodećoj poziciji. Ovo će biti važan meč za obe ekipe.

U nedelju, 12.02. od 16.30 časova u 14. kolu prve muške regionalne lige istok A, u sali osnovne škole ,,Dušan Radović’’ ekipa Ratnika dočekuje ekipu iz Bele Palanke – Mladost Vesna. Ekipa Ratnika ima dva vezana poraza i nalazi se na sedmoj poziciji sa 15 bodova, koliko ima i protivnik, koji je na šestoj poziciji.

U ovom kolu ekipa Konstantina prvo gostuje ekipi Rtnja, u subotu 11.02. Ekipa Konstantina je vodeća, sa maksimalnim učinkom, dok je ekipa Rtnja na poslednjoj poziciji.

Gledaćemo zanimljiv meč u nedelju 12.02. od 18.30 časova u 15. kolu Roda juniorske lige Srbije u sali osnovne škole ,,Dušan Radović’’ sastaju se ekipe Konstantina i Džokera. Ekipa Konstantina se nalazi na poslednjoj poziciji, dok je Džoker na osmoj poziciji.

Ekipa Niša, u ovom kolu gostuje ekipi Vlasotinca, u subotu 11.02. Niš se nalazi na trećoj poziciji sa istim brojem bodova kao njihov gradski rival ekipa Marinosa, dok je domaća ekipa na poslednjoj poziciji.

Fudbal

Ekipa Radničkog u nedelju 12.02. od 16 sati, gostuje u Novom Pazaru, u okviru 21. kola Superlige Srbije. Radnički je pobedom započeo drugi deo sezone  i nalazi se na desetoj poziciji, ekipa Novog Pazara je takođe pobedom započela drugi deo sezone i nalazi se na šestoj poziciji.

Futsal

Ekipa Kalče, u nedelju 12.02. od 17.30 časova u okviru 16. kola druge futsal lige Srbije u osvnoj školi ,,Mika Antić’’ dočekuje ekipu SAS-a. Ekipa Kalče ima dva vezana poraza i nalazi se na sedmoj poziciji, dok je ekipa SAS-a u proslom kolu poražena i izgubila vodeću poziciju i nalazi se na drugom mestu.

Gvozdeni puk u ovom kolu, gostuje ekipi Smedereva, u petak, 10.02. U prošlom kolu Gvozdeni Puk je savladao Leskovac minimalnim rezultatom i nalazi se na trećoj poziciji, dok je ekipa Smedereva u Nišu izgubila od Winter Sporta i nalazi se na devetoj poziciji.

Ekipa Winter Sporta gostuje ekipi Spartaka iz Subotice, u subotu 11.02. Ekipa Winter Sporta imala je odličan start i time preuzela vodeću poziciju druge futsal lige Srbije, dok je ekipa Spartak ana četvrtoj poziciji.

Rukomet

Rukometašice Naisa u petak 10. februara, u okviru 14. kola ARKUS lige gostuju ekipi Medicinara iz Šapca. Naisa želi nastavak uspešne serije, u prošlom kolu savladali su ekipu Pančeva, odigrali su sjajnu i hrabru utakmicu. Ekipa Naise se trenutno nalazi na sedmoj poziciji, dok je protivnik na visokoj četvrtoj poziciji.

Odbojka

Ekipa Niša, u nedelju 12.02. od 19.30 časova, u okviru 14. kola prve muške lige Srbije gostuje ekipi Vojvodine 2. Niš je u prošlom kolu slavio na domaćem terenu protiv ekipe Partizana EFBET 2 i nalazi se na na trećem mestu, dok je domaća ekipa vodeća na tabeli.

Želimo Vam ugodan sportski vikend.

Sava Jojić za Naissus.info