Najava sportskih dešavanja u Nišu

najava sportskog vikenda

Ovog vikenda nas očekuje poslednje kolo ženske odbojke. Šta još možete videti na sportskim terenima, pogledajte u najavi.

Fudbal

Budućnost Popovac-Meševo

U subotu 15.03. od 16:00 časova u okviru 22. kola Srpske lige Istok u Popovcu na stadionu ,,Begavica’’ sastaju se Budućnost i Meševo.

Domaći se nalaze na trećoj poziciji sa 40 osvojenih bodova i u prošlom kolu su remizirali sa Timočaninom 1:1. Gosti se nalaze na sedmoj poziciji sa 31 osvojenim bodom.

Prethodna utakmica ova dva tima pripala je Meševu, službenim rezultatom 3:0, bez obzira što je Budućnost slavila na terenu 3:1.

Radnički Svilajnac-Car Konstantin

U subotu 15.03. od 16:00 časova u okviru 22. kola Srpske lige Istok niški Car Konstantin gostuje u Svilajncu, ekipi Radničkog.

Domaća ekipa se nalazi na petoj poziciji sa 34 osvojena boda i u prethodnom kolu su remizirali sa Dunav Prahovom 0:0. Nišlije su poslednji sa jednim osvojenim bodom i prethodnu utakmicu su poraženi od Jagodine rezultatom 2:0.

Timok­-Brzi Brod

U subotu 15.03. od 16:00 časova u okviru 22. kola Srpske lige Istok u Zaječaru Brzi Brod gostuje ekipi Timoka.

Ekipa Timoka je na na 14. mestu sa 20 osvojenih bodova. U prošlom kolu su savladali Meševo u gostima rezultatom 2:1.

Gosti trenutno zauzimaju pretposlednju poziciju sa 17 osvjenih bodova tri manje od svog protivnika i prošli meč su izgubili do prvoplasirane Dubočice rezultatom 3:0. Biće ovo važan duel za obe ekipe.

Odbojka

Majdanpek-Stampedo

U petak 14.03 od 19:00 časova u poslednjem 18. kolu Druge lige Istok odbojakšice Stampeda gostuju ekipi Majdanpeka.

Domaći se nalaze na poslednjoj poziciji sa 6 osvojenih bodova i u prošlom kolu su poraženi od Jagodine rezultatom 3:0. Odbojakšice Stampeda su na četvrtoj poziciji sa 34 osvojenih bodova. U prošloj utakmici su izgubille od Kuršumlije sa 3:0.

Desetka-Leskovac

U petak 14.03 od 17:30 časova u poslednjem 18. kolu Druge lige Istok odbojakšice Desetke u sali osnovne škole ,,Miroslav Antić’’ dočekuju ekipu Leskovca.

Domaće odbojkašice se nalaze na petoj poziciji sa 32 bodova i prošli meč su dobile Slogu u Batočini rezultatom 3:0. Ekipa iz Leskovca je trenutno na pretposlednjem mestu sa 7 osvojenih bodova i prethodno kolo su poražene na svom terenu od Vranja rezultatom 3:0.