Na sceni niškog Narodnog pozorišta gostuje predstava Zvezdara teatra

U petak, 16. novembra, sa početkom u 20 sati, na sceni niškog Narodnog pozorišta, gostuje predstava Zvezdara teatra – „Savršen kroj“, po tekstu Vladimira Đurđevića.

U predstavi glume Dragan Petrović Pele i Slobodan Boda Ninković, a svoju premijeru na beogradskoj sceni imala je u oktobru 2014. godine. Ulaznice za predstavu se mogu kupiti na blagajni pozorišta, po ceni 800 dinara (parter) i 600 dinara (balkon).

Komad Savršeni kroj Vladimira Đurđevića je „dvolična“ i pomalo komična farsa koja u jednom činu, furiozno i neštedimice razotkriva sve muške slabosti. Reč je o dvojici sredovečnih i dobrano ocvalih, po mnogo čemu različitih muškaraca.

Novokomponovani tajkun Marko Milun (Slobodan Ninković) i ekscentrični krojač Svetislav ( Dragan Petrović), srešće se, naizgled, sasvim slučajno u krojačkom salonu Svetislava Svete Šnajdera „krojača iz senke“.

Sveta „na crno“ i u dubokoj ilegali, šije odela isključivo za elitu. I kako to u životu obično biva, kad istina hoće da izađe na videlo ona to i učini, pa makar i kroz pukotinu na zadnjici pantalona.

Već u prvim trenucima, ovaj „slučajni“ susret će se pretvoriti u ozbiljan nesporazum, koji preti da svakog časa eskalira i preotme i ono malo zdravog razuma od njih samih, ako su ga uopšte ikada imali.

tiffany production