Mislio da je pao tiket, a osvojio više od 3 miliona

Interesantna priča stiže nam iz jedne beogradske kladionice, o igraču koji je nesvestan novčanog dobitka poželeo da zgužva i baci svoj srećni tiket, ali je zahvaljujući fantastičnoj „Winner 2:0“ promociji i savesnim radnicima Balkan Beta na vreme obavešten da je njegov tiket zapravo dobitan.

Istinita priča, koja zaslužuje da se nađe u nekom od budućih ostvarenja domaće kinematografije, počinje finalom Australijan opena koje se u Srbiji pratilo i pored činjenice da je najbolji teniser sveta Novak Đoković eliminisan „na svom terenu“ već u polufinalu prvog Grend Slema u sezoni.

Njegovo mesto u finalu zauzeo je mladi Italijan Janik Siner koji je u vrlo neizvesnom meču, zahvaljujući velikom preokretu, slavio protiv fantastičnog Danila Medvedeva i pored vođstva ruskog tenisera od 2:0 u setovima.

Kako ništa nije nagoveštavalo da sledi istorijski preokret i konačni trijumf mlade nade svetskog tenisa, ovaj poraz Medvedeva teško je pao igraču jedne od Balkan Bet kladionica koji je čekao njegov trijumf i dobitak od čak 3,37 miliona dinara.

Naime, nakon poslednjeg poena i trijumfalnog osmeha Janika Sinera, igrač Balkan Beta je zbog poraza svog favorita poželeo da baci tiket pomislivši da je usled velikog preokreta ostao bez očekivanog višemilionskog dobitka.

I kada misliš da gubiš, u Balkan Betu dobijaš

Kada su zaposleni iz Balkan Bet lokala u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu primetili šta se dogodilo i šta igrač namerava da uradi, momentalno su reagovali kako bi ga sprečili u nameri da baci dobitan tiket.

Kako bi još jednom pokazali pravu lojalnost prema igračima, koja traje već 25 godina, i stalan rad na unapređenju korisničkog iskustva, Balkan Bet je za svog igrača organizovao dodelu dobitka vrednu proslave. Ne samo što su ovim potezom želeli da prošire vest o ovoj sjajnoj jedinstvenoj promociji, već i da opravdaju epitet centra dobre zabave.

Balkan Bet konstantno unapređuje svoju bogatu ponudu i ekskluzivne pogodnosti kako bi igračima u svakoj prilici iskazao lojalnost.

Šta je „Winner 2:0“?

“Winer, pobedi na 2:0” je promocija koja podrazumeva da se tiket obrađuje kao dobitan kada teniser na kojeg je odigrano povede sa 2:0 bez obzira na konačan rezultat, odnosno da li je poražen na kraju meča. Važi samo na Grend slem turnirima, odnosno na 4 najvažnija i najjača turnira tokom godine u muškoj konkurenciji.

U praksi ovo znači da u situacijama kada jedan teniser povede sa 2:0, a drugi nakon toga preokrene na 3:2, Balkan Bet isplaćuje oba znaka. Upravo to se dogodilo u finalu Australijan opena – dobili su i oni koji su igrali na Danila Medvedeva i oni koji su igrali na Janika Sinera.

Kada je Medvedev poveo sa 2:0 svi tiketi koji su imali “dvojku” odnosno pobedu Medvedeva su obrađeni kao dobitni, a kako je konačni ishod meča bio 3:2, svi oni koji su igrali „keca“ na Sinera takođe su dobili.