Miljan Škrbić pojačao Radnički

Mlijan skrbic

Novi fudbaler niškog Radničkog je Miljan Škrbić (25).

Radi se o centarforu, koji je svoju karijeru počeo u OFK Beogradu, a potom je gradio u Sloveniji, Turskoj i Bosni i Hercegovini. Za ekipu Krško postigao je 17 golova za dve sezone, potom je igrao za Girenunspor, a u Niš dolazi iz Mostara, gde je nosio dres Zrinjskog.

Veliko mi je zadovoljstvo što se vraćam u srpski fudbal i što sam dobio priliku da nosim dres Radničkog. Odabrao sa pravi klub i mislim da će ova saradnja biti na obostrano zadovoljstvo. Ovde se formira ozbiljan sastav, ciljevi su visoki i to je za mene ogroman motiv. Spreman sam da se dokažem na najvišem niovu. Priključio sam se ekipi, treninzi Nenada Lalatovića su sjajni i jedva čekam odlazak na glavni deo priprema u Sloveniju. Znam gde sam došao, znam kakvi su zahtevi i spreman sam da ih ispunim– rekao je Škrbić.

Podsećamo da su pre Škrbića  I dres Radničkog tokom prošle sedmice zadužili Damir Kahriman, Vukadin Vukadinović, Nikola Vujadinović,  Aleksandar Pejović, Vanja Ilić  i Borko Duronjić. Ugovor sa klubom produžio je Aleksandar Kovačević