Martovski repertoar Narodnog pozorišta: Ovog meseca očekuju nas dve premijere

martovski repertoar
Narodno pozorište Niš

Martovski repertoar donosi nam dve premijere Narodnog pozorišta. Pred niškom publikom će premijerno biti izvedene predstave “Deobe” i “Gde smo ono stali”.

Martovski repertoar Narodnog pozorišta Niš:

Planirano izvođenje predstave ,,Ana Karenjina” 17.03. pomereno za 19. mart. “Svi oni koji su kupili kartu za 17,  moći će da je iskoriste za 19.03. ili će biti izvršen povraćaj novca. Sve karte su rasprodate za ovo izvođenje“, kažu iz Pozorišta.

Premijere ovog meseca

Predstava ,,Deobe“, rađena je po knjizi Dobrice Ćosića. Dramatizaciju potpisuje Spasoje Milovanović, dramaturg na predstavi je Božidar Knežević, a reditelj predstave je Jug Radivojević.

U pitanju je koprodukcija Srpskog narodnog pozorišta, Narodnog pozorišta Niš i Narodnog pozorišta Priština. Premijere će biti 11.03, kada ujedno se obeležava i 134 godine od  postojanja Pozorišta, i 12.03.

Predstava ,,Gde smo ono stali“, po tekstu Marjana Todorovića, u režiji Nenada Todorovića, premijerno će biti izvedena 17. i 21. marta.

Iz Pozorišta najavljuju premijeru predstave ,,Heroj nacije” već na samom početku narednog meseca. Ona je na repertoaru, 1, 2. i 3. aprila.