Marko Louis: „Publika je moja najveća inspiracija“

marko louis
Foto: Vanja Pantić

Marko Louis nastupio je treći put u Nišu, a ovog puta koncert je održan u dvorištu Univerziteta.

marko louis
Foto: Vanja Pantić

Nišlije su imale priliku da uživaju u mnogobrojnim hitovima Marka Louisa. Čak ni kiša nije uspela da pokvari raspoloženja niške publike. Ovaj fenomenalni pevač izveo je neke od svojih popularnih balada, ali i bržih pesama, pa je publika doživela emotivni rolerkoster koji će dugo pamtiti.

Samo neke od pesama koje je Marko obradio i uživo premijerno predstavio publici u Nišu bile su numere „Ruse kose“ i „Dude„, snimljene kao muzika za seriju „Nečista krv„. Pravi južnjački sentiment ovih pesama pogodio je mnogobrojnu publiku i podsetio je na njene korene, južnjački govor i vatreni temperament južnjaka.

Treći put sam u Nišu. Prvi koncert je takođe održan u Banovini 2018, dok je 2019. godine održan u Domu vojske. Nisam ništa manje očekivao od Nišlija. Ovde je vatra, ovde svi polude kad treba da polude. Nije smetala kiša, čak je i doprinela nekako toj atmosferi. Jako mi je prijalo i nije mi bilo ni malo naporno. Skakao sam i trčao, bilo mi je prelepo, zaista nemam reči. Jedva čekam ponovo neki nastup, sutra bih došao opet da treba!“ – kaže Marko za Naissus info.

Markova energija je zaista bila neprikosnovena, pa se čak spustio i u masu gde je zajedno sa fanovima djuskao, pevao i dobro se provodio. Nastup je pratio bend koji se sastojao od duvačkih i žičanih instrumenata, a Marko je sam svirao klavijaturu i udarao u tarabuke, što daje poseban šmek i autentičnost njegovoj muzici.

„Moja najveća inspiracija jeste publika, bez ikakvog premca. Kada postoji neko sa druge strane i čeka na neki novi projekat i pesmu, to je zaista najveća motivacija.“ – rekao nam je Marko nakon koncerta.