Marko Louis 10. juna u Banovini

Marko Louis
Foto: Marko Louis - PR

Marko Louis započinje svoju letnju turneju 10. juna u Nišu. Koncert će se održati u dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom u 21 čas. Ulaznice se nalaze u pretprodaji na GIGSTIX sajtu po promotivnoj ceni od 1.200 dinara za prvih 300 ulaznica. Redovna cena karte je 1.500 dinara, dok će na dan koncerta biti 1.800 dinara. Broj ulaznica je ograničen.

Letnju turneju “Freedom tour by Tuborg” organizuje Marko Louis, svojevrsni tvorac “Balkan soul” žanra, sa kompletnim muzičkim sastavom. Nakon 3 godine, niška publika će ponovo imati priliku da uživa u nastupu ovog sve popularnijeg muzičara.

Marko Louis
Foto: Marko Louis-PR

“Niška publika je jedinstvena. Veoma su muzikalni i otvoreni su da pokažu kada uživaju i kada im se nešto sviđa. Onomad, koncert u Domu Vojske je počeo kao kamerni koncert i pretvorio se u “svadbu”. To ni u jednom drugom gradu ne može da se desi. Jedva čekam da slavim sa Nišlijama” izjavljuje Marko.

Marko Louis je za vreme i posle korone objavio album “Sloboda”, album pesama za decu “Ja se zovem Slon” i snimio soundtrack inspirsan filmom “Nečista krv” koji je inače prvi srpski film na platformi Netflix.

Takođe, objavio je pesmu “Dude” početkom godine, kao i interpretaciju pesme “Ruse kose” koje će premijerno uživo izvesti pred niškom publikom.